ПЛАНЕТА ЖЕНА

СЕКСУАЛНА ЛЕВИТАЦИЈА

Више од ангстрема (Менсајенс)

Више од ангстрема (Менсајенс)

С тачке гледишта додиривања, руковање и секс су исте блискости, можда је руковање интимније. Зашто? Зато што обухвата велике површине одлично оживчених подручја длана. Колико износи најмање растојање у мушко-женској интими?

Проф. др Јово Тошевски

Пре него што видимо шта је то стварна блискост међу половима, задржаћемо се на ономе што се сматра врхунском интимом у односима жене и мушкарца, а то је, наравно, сексуални контакт. Размотрићемо до које мере је сексуални контакт физички интиман, служећи се физичким законитостима.

Жена не поседује органе за оргазам и ејакулацију, тако да се женски оргазам испољава друкчије, великом ментално-телесном акцијом целог тела.

Закони физике тврде да, када
седите, између ваше задњице
и столице размак износи један
ангстрем или 10-10  метра.

Сви добро знају да су у сексуалном чину присутни одређени вокални пратиоци, што се огледа кроз брже дисање мушкарца и жене, а и женски уздаси мање или више чујни, који су код мушкарца мање приметни или не постоје. Зашто се неке жене у сексу више чују?

Имитирање оргазма

Због тога што морају да достигну висок степен ексцитације за шта је потребно мушкарчева повећана додирна активност и некада женска повећана чујност.

Заправо женска сексуална полифона гласовна активност може да буде стварна и аутентична, али и да ефикасно имитира оргазам који се није десио, а намењен је наивним мушким ушима.

Ако погледамо колика је блискост пениса и вагине у моменту сексуалног односа, видећемо да није већа од обичног руковања. С друге стране, закони физике тврде да, када седите, између ваше задњице и столице размак износи један ангстрем (10-10  метра), јер се атоми због сила одбијања супротстављају ма каквој већој интимизацији од тога. То неодољиво подсећа на левитирање изнад столице на којој седите, само што је оно невидљиво.

Уколико ову несумњиву законитост применимо на сексуални чин, додатно постоји још мања интимност између полних органа у току секса, јер су они мање прилепљени један уз други. Разлог је постојање течности и нисковискозних супстанци излучених због прекоиталне надражености оба полна органа, а који су претходница ејакулације.

Дакле, у најбољем случају можемо рачунати да током одвијања сексуалног акта постоји тај један ангстрем растојања између пениса и вагине; с обзиром на додатну влажност која у овим околностима, вероватно, и више од тога.

Можда због променљивости
величине полних органа
цела појава није далеко од
поређења с левитацијом.

Сексуални ангстрем је сигуран, узме ли се у обзир да се он појављује и када се сударе две суве билијарске лопте на сувом терену, а камоли између женског и мушког копулационог органа чије су величине, нарочито мушког, ионако променљиве током сексуалног чина. Можда због те променљивости величине полних органа цела појава није далеко од поређења с левитацијом.

Спајање двеју ћелија

Само што би овде то била сексуална левитација. Многи такозвани мистици стално причају о левитацији, можда им је ова најсигурнија.

И тако, пратећи строгу логику, може да се каже да нико никада никога није… (знате како се то већ каже), јер ангстрем је ангстрем. После једног мог предавања о овој теми, у паузи је међу женама било симпатичних коментара у смислу: „Па кажем ја да сам невина” или „До данас нисам знала да сам невина”.

Истинска и ултимативна
интима међу половима
јесте спој полних ћелија,
јајне ћелије и сперматозоида.

То је још једна потврда да превара у природи не постоји, него смо је ми измислили из, наравно, за нас важних емоционалних разлога.

Да видимо сада шта је права мушко-женска блискост. Истинска и ултимативна интима међу половима јесте спој полних ћелија, јајне ћелије и сперматозоида.

Шта жена и мушкарац мисле једно о другом, а шта у ствари јесу?

Мушкарац је, на пример, чобанин непрегледних стада сперматозоида који једва чекају да буду пуштени на сва та места где се налазе жене и убачени у њихове полне органе, не бирајући их ни по имену, ни по презимену.

У ствари, сперматозоиде не интересује жена, већ њена зрела јајна ћелија. Зато су они програмирани и наоружани вишеструким оружјима да би дошли до ње.

Пробија само један

Јајна ћелија у доба када сазри бива убачена у јајовод који у свом лумену поседује трепље, чијим се покретима допрема у његов проширени део, где удобно смештена чека да дођу сперматозоиди, од којих ће само један имати прилику да уђе у њу и оплоди је пре него што се затвори за друге. То значи да ћелијску мембрану пробија само један сперматозоид, остали остају напољу.

Често ни једно ни друго
једно време не знају да је
жена остала трудна.

Улазак сперматозоида у јајну ћелију, чиме се од две полне ћелије добија једна спајањем њихових генских гарнитура, јесте права, једина и најдубља интима жене и мушкарца.

У животу наилазимо на огромну приврженост мушкарца жени, или обратно, чак без сексуалног чина, и то је, на овај или онај начин, корисно за врсту. Али спајање полних ћелија је потпун и јединствен догађај, кога партнери, углавном, нису свесни: на пример, често ни једно ни друго једно време не знају да је жена остала трудна.

Природа је то код жене лепо уредила: зачеће не боли – зато порођај боли. Тако треба да буде да би она, због порођајних болова, схватила да је родити дете велика обавеза која јој предстоји.

О аутору

Станко Стојиљковић

Оставите коментар