MEĐU IZMEĐU

TO JE MOJA GALAKSIJA

241 pregleda

Poštovani čitaoci, sazrelo je vreme da se naša  posle 17 godina od neshvatljivog izšeznuća ponovo pojavi u štampanom izdanju. I to će se dogoditi u sledeći nekoliko dana. Nadam se da ste se i sami uverili da je gotovo dve godine (krajem novembra se navršavaju) izlazila u elektronskom obliku bez dinara ičije pomoći i da je ostala besplatna. Obećavam da će tako zauvek biti, sve dok se Mlečni put i Andromeda na sudare.

Da bi se  pojavila u papirnom ruhu u svim bojama, što su brojni čitaoci poželeli, bilo je potrebno sakupiti novac za štampanje, i to smo, najzad, prebrodili. Ali postoji još dve prepreke. Prva: visok procenat koji uzimaju prodajna mesta, tako da ćemo se opet naći u neprilici da ne možemo da prikupimo pare da štampamo drugi broj. Druga: zbog ograničenog tiraža neće se otpremati u sva mesta, već samo u ona sa 50.000 i više stanovnika.

Zato vas molimo da se pretplatite, i to po ceni koja je niža nego na kioscima i u knjižarama. Tako ćete obezbediti da vam svaki primerak  stiže na željenu adresu. Uputstvo kako da se pretplatite naći ćete ako kliknete OVDE.

                             Stanko Stojiljković

O autoru

Stanko Stojiljković

Ostavite komentar