MEĐU IZMEĐU

ČEKA NAS PAKAO URAGANA

318 pregleda
Mičio Kaku (Jutjub)

U intervjuu koji je emitovao na telviziji Si-Bi-Es (CBS), svetski poznati fizičar dr Mičio Kaku izjavio je da su uragani, poput onih koji su nedavno pogodili SAD rezultat vladinog programa za modifikaciju vremena u kjem je nebo prskano nano česticama, a oluje su onda aktivirane upotrebom lasera.

Ugledni naučni je govorio o istoriji modifikacije vremena, pre nego što ga je ekipa zaustavila. Program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvenicije HAARP je istraživački projekat koji želi da „razume, stimuliše i kontroliše procese u jonosferi koji mogu da izmene učinak komunikacionih i sistema za nadgledanje”. Započet je 1993. i predloženo je da traje 20 godina.

Prema rečima vladinih zvaničnika, HAARP omogućava vojsci da modifikuje vreme i pretvori ga u oružje tako što će izazvati zemljotrese, poplave i uragane. Sa anomalnim uraganima koji trenutno razaraju Ameriku, poplavama koje uništavaju Indiju, i požarima koji uništavaju severozapad Pacifika, klimatski rat je trenutno tema javnog mnjenja.

(Izvor Pravda)

O autoru

Stanko Stojiljković

Ostavite komentar