МЕЂУ ИЗМЕЂУ

И ПАМЕТАН И КОРИСТАН

Huawei

Врхунска снага процесора, иновативне функције и класичан дизајн учиниће да нови паметни сатови компаније „Хуавеј, из серије Watch 3, лако постану ваш омиљени паметни уређај и неизоставан модни детаљ.

Са задовољством ћете их носити током целог дана, у чему ће вас подржати и сјајна батерија која при типичној употреби траје до 14 дана за основни модел или до три недеље уколико је ваш избор Watch 3 Pro. Ако стално проверавате своје здравствене показатеље, користите апликације и вежбате свакога дана у, свој паметни сат ћете пунити нешто раније пошто ће батерија трајати до три, односно до пет дана у зависности од одабраног модела.

Watch 3 Pro је посебно погодан за све пословне људе јер комбинује све апликације које су им потребне да ускладе свакодневне обавезе и задовољства, као што су фитнес, музика и путовања, а и свакодневне алате. Свим информацијама приступате превлачењем прстом по екрану. Да би навигација била лакша, сат има ротирајућу круницу. чијим окретањем се једноставно мења приказ. Својим обавештењима, позивима и текућим задацима приступате брзо и једноставно, отварањем Huawei Asistant апликације. Помоћу Watch 3 Pro, дакле, могуће је примати Bluetooth позиве, добијати нотификације, а посебно је практичан због могућности инсталације различитих апликација.

Наиме, ова серија паметних сатова прва је која има унапред инсталирану AppGallery продавницу апликација, тако да се може добити мноштво корисних података јер можете користити неки од 100 режима за вежбање или пратити свој пулс, количину кисеоника у крви, утрошене калорије, чак и ниво стреса. Веома практичном ће се показати и нова опција мерења температуре коже која вам може помоћи да пратите промене температуре и додатно поведете рачуна о свом здрављу. А када заспите Huawei Watch 3 и Huawei Watch 3 Pro ће пратити ваш сна и дати вам сугестије како да побољшате његов квалитет и будите се одморнији. Huawei Watch 3 Pro серија је однедавно доступна и код нас, а све информације о ценама, као и детаљнију спецификацију оба уређаја можете пронаћи на страници Huawei online prodavnice.

 

(Извор Н1)

О аутору

Stanko

Оставите коментар