MEĐU IZMEĐU

IKT INOVACIJE NA KOLARCU

172 pregleda
Ilustracija

Jedan od najznačajnijih informatičko-komunikacionih (IKT) skupova u našoj zemlji, godišnja konferencija Udruženja eRazvoj, biće održana 12. put zaredom, uz učešće vrhunskih znalaca iz nauke i struke. Kako je najavilo istoimeno dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje, tema predstojećeg naučno-stručnog skupa 28. oktobra u Zadužbini Ilije M. Kolarca u Beogradu jesteInovativnost i inovacije u oblasti razvoja informacionog društva”.

Udruženje eRazvoj više od 12 godina doprinosi razvoju informacionog društva i uspostavlja uspešne poslovne veze među članicama, članovima, prijateljima i ostalim partnerima u Srbiji, regionu i svetu. Članstvo čine pravna i fizička lica iz informatičko-komunikacionih tehnologija, ali i drugih društvenih oblasti. Do sada je organizovano 11 godišnjih okupljanja, veliki broj neformalnih i formalnih poslovnih susreta, okruglih stolova i stručnih predavanja.

I pored otežanih uslova poslovanja zbog pandemije korone, nastavilo je svoju uspešnu misiju građenja poslovnih veza. Kao i prethodnih godina, očekuje se od 200 do 300 učesnika iz nauke i struke. Sve informacije o konferenciji i prijavljivanjz za učešće možete naćiovde: http://www.erazvoj.com/konferencija/erazvoj2022/index.html..

O autoru

administrator

Ostavite komentar