PANDORINA KUTIJA

OKEAN ŽENKI NA ZEMLJI

286 pregleda
Wikipedia

Ko će praviti, a ko rađati decu, na to pitanje skrenula pažnju dr Šana Svan u svojoj knjizi Count Down paničnim upozorenjem da će do 2045. muškarci izgubiti sposobnost proizvodnje spermatozoida, a žene jajnike, zbog razornog dejstva ptalata i ksenoestrogena iz rafinisanih biljnih ulja.

Milovan Šavija

Novopečeni pretendent za kandidata američke Demokratske e stranke na predsedničkim izborima sledeće godine, Robert F. Kenedi (ili kako ga skraćeno zovu R.F.K.), svoju novu funkciju shvatio je veoma ozbiljno i odgovorno, ali se ni jednog trenutka nije odrekao i druge, za njega isto tako važne, a to je članstvo u onoj grupi Dvanaest veličanstvenih dezinformatora (Disinformation Dozen).

Stoga on koristi svaku priliku da se javnosti obraća u tom dvostrukom svojstvu, pošto ona prva kandidatska funkcija neće večno trajati. Jer, te dezinformacije, po kojima se i proslavio, imaju daleko veću težinu kada ih izgovori i kao zvanični pretendent za kandidata Demokratske stranke na izborima za predsednika tako važne države kao što su SAD.

Robert Kenedi Mlađi (Pixabay)

Pošto je R.F.K. pored tih funkcija i osnivač i glavni šef neprofitne organizacije Children’s Health Defence, onda se čini sasvim prirodnim da je i na tom polju zaštite zdravlja dece nastavio da širi dezinformacije. Radi prisećanja nije naodmet napomenuti da on već skoro dvadeset godina upozorava na galopirajući porast učestalosti autizma kod mališana, uzrokovanog živom i još nekim toksičnim supstancama koje su decenijama u dečijim vakcinama. Nedavno se pridružio Aleksu Džonsu, još jednom okorelom dezinformatoru, koji je još 2015. godine tvrdio da zbog fluora iz vode za piće žabe postaju gejovi. Njih dvojica su se sada složili da od fluora iz pijaće vode ne postaju gejovi samo žabe, nego i deca.

Postoje mnogi razlozi zbog kojih deca postaju lak plen pomenutih kultista. Jedan od tih jeste postojanje raznih toksičnih supstanci u pijaćoj vodi, a najviše fluorida. Hemikalije, utvrđeno je u nezavisnim istraživanjima, menjaju pojedine funkcije dečijih mozgova, tako da ih je onda lakše prevariti i ubediti da poveruju u bilo šta, a u tom slučaju radi se u ubeđivanju da treba obavezno da menjaju pol.

Međutim, u skorašnjem razgovoru sa Kanađaninom Džordanom Pitersonom, takođe poznatim dezinformatorom, koji zadaje itekakve glavobolje tamošnjim vlastima, R.F.K. je otišao korak dalje. Njih dvojica su se saglasili da današnja deca pate od anksioznosti i ostalih mentalnih problema, koji su dosada mučile samo odrasle, ali i sklonosti ka menjanju pola i unakaženju sopstvenih tela, i to ne samo zbog pritiska pripadnici LGPT kulta, nego se opredeljuju za to čak i dobrovoljno.

Postoje mnogi razlozi zbog kojih deca postaju lak plen pomenutih kultista. Jedan od tih jeste postojanje raznih toksičnih supstanci u pijaćoj vodi, a najviše fluorida. Te hemikalije, utvrđeno je u nezavisnim istraživanjima, menjaju pojedine funkcije dečijih mozgova, tako da ih je onda lakše prevariti i ubediti da poveruju u bilo šta, a u tom slučaju radi se u ubeđivanju da treba obavezno da menjaju pol.

R.F.K. je u razgovoru otišao, kao što je rečeno, i korak dalje predočavajući rezultate najnovijih istraživanja, prema kojima herbicid atrazin, takođe nađen u pijaćoj vodi, može potencijalno da izazove polne poremećaje u ljudskim organizmima. On se pozvao na članak objavljen u časopisu Scientific American u kojem se tvrdi da pomenuti herbicid, ukoliko se pojavi u vodi za piće, može da kod životinja, a možda i ljudi, veštački da izazove ne samo homoseksualne sklonosti, nego i ostale polne poremećaje.

U tom članku se navodi podatak da se u Sjedinjenim Državama godišnje za suzbijanje korova u poljoprivrednoj proizvodnji upotrebi 36.000 tona belog praha atrazina. A što je važnije, taj atrazin je pronašao put do atmosfere, odakle kroz kiše pada na celu teritoriju SAD, dakle i u krajeve koji su udaljeni od mesta gde se u poljoprivredi primenjuje. Atrazin je pronađen u kišama koje padaju na lokacijama udaljenim čak 1.000 kilometara od tih mesta. Ali ono što je najvažnije, atrazin je pronašao put do pijaće vode.

Nakon tri godine boravka u toj sredini, većina mužjaka je potpuno izgubila obeležja muškosti. Tačnije, 30 od 40 žaba je bilo „hemijski kastrirano” – lišeno je reproduktivnog ponašanja svojstvenog muškom polu, zatim anatomske karakteristike mužjaka i na kraju sposobnost stvaranja sperme, dakle potpuno su lišeni sposobnosti reprodukcije. A četiri mužjaka su se preobrazili u ženke!

Potencijalna opasnost od unošenja ove hemikalije u organizam može se na najbolji način sagledati iz rezultata jednog eksperimenta obavljenog na uglednom Univerzitetu Berkli u Kaliforniji, koji su objavljeni 1. marta u naučnom izveštaju u časopisu Proceedings of the National Academies of Sciences, a preneti su iu članak Scientific American-a.

Afrička žaba (Wikipedia)

U ovom eksperimentu uzeto je 40 mužjaka jedne vrste afričke žabe (Xenopus laevis) i držano u vodi kojoj je dodat atrazin u koncentraciji 2,5 delića na milijardu, što je daleko ispod dozvoljene pto je propisuje Environmental Protection Agency (EPA), američka državna agencija ovlašćena za uspostavljanje dozvoljenih nivoa raznih hemikalija.

Nakon tri godine boravka u toj sredini, većina mužjaka je potpuno izgubila obeležja muškosti. Tačnije, 30 od 40 žaba je bilo „hemijski kastrirano” – lišeno je reproduktivnog ponašanja svojstvenog muškom polu, zatim anatomske karakteristike mužjaka i na kraju sposobnost stvaranja sperme, dakle potpuno su lišeni sposobnosti reprodukcije. A četiri mužjaka su se preobrazili u ženke!

Čudesna hemikalija atrazin stimulisala je stvaranje proteina aromataze kod žaba mužjaka, a samim tim i stvaranje estrogena, to jest pretvaranje muških gonada u jajnike. Verovatno je od količine stvorenog estrogena zavisilo da li će mužjaci biti pretvoreni u bespolna stvorenja ili se potpuno preobraziti u ženke, kao što se desilo kod ona četiri.

Dakle izvršena je takozvana transdžender transformacija bez pomoći zastava duginih boja i agresivne LGPT propagande. Ta četiri bivša mužjaka pretvorena u ženke su se kasnije parila sa stvarnim mužjacima i bila sposobna da proizvode potpuno ispravna jaja za oplodnju. Na kraju eksperimenta samo četiri mužjaka su odolela opisanom uticaju atrazina i ostale mužjaci.

Tajron Hejs (Wilipedia)

U članku je citiran Tajron Hejs (Tyrone Hayes), koji je učestvovao u tom eksperimentu. On je izjavio da je utvrđen biološki mehanizam po kojem se desila pomenuta ta transformacija. Ključnu ulogu u tom procesu igra protein aromataza koji utiče na stvaranje ženskog hormona estrogena. Čudesna hemikalija atrazin stimulisala je stvaranje proteina aromataze kod žaba mužjaka, a samim tim i stvaranje estrogena, to jest pretvaranje muških gonada u jajnike. Verovatno je od količine stvorenog estrogena zavisilo da li će mužjaci biti pretvoreni u bespolna stvorenja ili se potpuno preobraziti u ženke, kao što se desilo kod ona četiri.

Šana Svan i knjiga (lična arhiva)

Tako bi u ovoj futurističkoj projekciji na kraju u okeanu ženki ostalo možda nešto malo mužjaka sa sačuvanom muškošću, sposobnih da ih oplođavaju, naravno ukoliko one to budu želele, i ukoliko se čuvaju onih ptalata i ksenoestrogena iz rafinisanih biljnih ulja.

Rezultati eksperimenta sa žabama mogu poslužiti kao odgovor na pitanje: ko će praviti, a ko rađati decu, na koje je skrenula pažnju dr Šana Svan u svojoj knjizi Count Down paničnim upozorenjem da će do 2045. muškarci izgubiti sposobnost proizvodnje spermatozoida, a žene jajnike, zbog razornog dejstva ptalata i ksenoestrogena iz rafinisanih biljnih ulja. Jer, u navedenom eksperimentu su, ipak, četiri žabe odolele efektu atrazina. Tako bi u ovoj futurističkoj projekciji na kraju u okeanu ženki ostalo možda nešto malo mužjaka sa sačuvanom muškošću, sposobnih da ih oplođavaju, naravno ukoliko one to budu želele, i ukoliko se čuvaju onih ptalata i ksenoestrogena iz rafinisanih biljnih ulja.

Onima koji će na sve to možda reći: „Pa to su ipak samo žabe, to nisu ljudi”, moglo bi se odgovoriti: „Budite strpljivi, eksperiment na ljudima je u toku!”

O autoru

administrator

Ostavite komentar