У СЛИЦИ У РЕЧИ

СИЗИФ ДВАПУТ ОБЕЋАО И…?

Илустрација (Вајтрок)

Сизиф (трећег смера) двапут обећао, и двапут погазио реч. Сазрео за политичара, слава му ударила у главу. Најпре је написао да се све завршава трећим  наставком, уз филм с представљања књиге. У међувремену није одолео да гостује на две телевизије. Мало му било што је у „Жикиној шареници” на Телевизији Пинк дочекивао госте, истина као натпис на улазу у студио, што готово никоме није промакло. После му васцели дан мобилни певао: „О Сол”.

Након два дана поранио у „Свитање” код Светлане Алексић ТВ Пинк опет). Замислите, ниједном није удахнуо ваздух: сипао као „максим” по дивизији – кратким и дугим рафалима. Око поднева запуцао у „Поларотор” (ТВ Коперникус), под изговором да се види с Драганом Ћосићем и Зораном Модлијем. И правац пред камере; условни рефлекс.

За то време администратор „Галаксијиног” сајта се четири дана мучио како да прикачи филм. И поново познати звук из мобилног и питање: „Кад ћемо да те гледамо, зар се нисмо извинили што нисмо дошли?” Нема друге, сапуница се наставља. Колико дуго? Нисмо чули шта сте питали.

А сада притисните једно, па друго ОВДЕ. Нешто ће да искочи.

 

О аутору

Станко Стојиљковић

Оставите коментар