U SLICI U REČI

SIZIF DVAPUT OBEĆAO I…?

1.376 pregleda

Sizif (trećeg smera) dvaput obećao, i dvaput pogazio reč. Sazreo za političara, slava mu udarila u glavu. Najpre je napisao da se sve završava trećim  nastavkom, uz film s predstavljanja knjige. U međuvremenu nije odoleo da gostuje na dve televizije. Malo mu bilo što je u „Žikinoj šarenici” na Televiziji Pink dočekivao goste, istina kao natpis na ulazu u studio, što gotovo nikome nije promaklo. Posle mu vasceli dan mobilni pevao: „O Sol”.

Nakon dva dana poranio u „Svitanje” kod Svetlane Aleksić TV Pink opet). Zamislite, nijednom nije udahnuo vazduh: sipao kao „maksim” po diviziji – kratkim i dugim rafalima. Oko podneva zapucao u „Polarotor” (TV Kopernikus), pod izgovorom da se vidi s Draganom Ćosićem i Zoranom Modlijem. I pravac pred kamere; uslovni refleks.

Za to vreme administrator „Galaksijinog” sajta se četiri dana mučio kako da prikači film. I ponovo poznati zvuk iz mobilnog i pitanje: „Kad ćemo da te gledamo, zar se nismo izvinili što nismo došli?” Nema druge, sapunica se nastavlja. Koliko dugo? Nismo čuli šta ste pitali.

A sada pritisnite jedno, pa drugo OVDE. Nešto će da iskoči.

 

O autoru

Stanko Stojiljković

Ostavite komentar