МЕЂУ ИЗМЕЂУ

СУНЧЕВА ЧЕСТИТКА

Експлозија 3. априла (НАСА)

Експлозија 3. априла (НАСА)

Велика експлозија на Сунцу 3. априла у 14 сати 28 минута и 42 секунде на први дан Српске нове 7526. године била је највећа до сада у 2017.

Сунце је природни електромагнетни генератор који зрачи материју и енергију на свим фреквенцијама, а свака од њих носи неку поруку.

Топлота која се ствара не допире до Земље. Наша планета се креће у изузетно хладној средини. До ње досеже само звездино електромагнетно поље које не носи топлоту, већ електричну струју.

То је велико изненађење, јер
се Сунце налази у другом делу
22. властитог циклуса када се
његова активност смањује.

На Земљи топлота настаје конверзијом рада електричног поља Сунца, што указује да је она функција јачине кондукционе електричне струје с наше матичне звезде.

Осим нематеријалне енергије која се конвертује у топлоту, Сунце зрачи и материју. Пренос еруптованих честица врши се под дејством физичке силе сунчевог ветра. И материја и енергија стижу до нас бежично, по Теслином принципу.

Дакле, једна од великих ерупција материје догодила се, као што смо навели, 3. априла. То је велико изненађење јер се Сунце налази у другом делу 22. властитог циклуса када се његова активност смањује. Сунце је мировало 27 дана, што је уобичајена природна појава за овај период 22. циклуса.

Речена ерупција материја изазваће захлађење ове седмице, а најхладнији дан биће петак. После петка еруптована енегија слаби и температура ће почети да расте.

Мр Милан Стеванчевић

О аутору

Станко Стојиљковић

Оставите коментар