МЕЂУ ИЗМЕЂУ

СУСРЕТ ЗА ОНЕ КОЈИ МИСЛЕ

Краун плаза (Е-капија)

THINK Summit, који се први пут одржава у Србији, биће својеврсни пресек људскости и технологије, а пре свега људи и производа, интелигенције и емоција, уметности и науке, дизајна и пословања. Овогодишња конференција под геслом „THINK је за оне који мисле” (ТHINK is for thinkers) обраћа се свима који стреме прогресу не само ради стицања профита, већ и због свакодневне добробити шире друштвене заједнице, са нагласком на безбедност на интернету и заштиту података.

Говорници су врхунски ИТ стручњаци и истакнуте личности из јавног живота који свој успех делом дугују примени информатичких технологија. Међу њима су генерални директор ИБМ-а за југоисточну Европу, Јоханес Маурер, познати фудбалски арбитар из Србије, Милорад Мажић, познати ТЕД говорник и директор за иновације у ИБМ-у Норвешка, Томас Франсис Англеро, водећи стручњак ИБМ-овог центра за cloud платформе у Немачкој, Намик Хрле, и представници водећих банака, стартапова и великих компанија из региона, чије се пословање већ годинама уназад не може замислити без коришћења информатичких технологија.

Посебна сесија за медије (Cloud Press briefing) биће организована од 14,30 до 15,30 у Cloud Lab-у (сала Балтик), на којој ће се присутнима обратити: Јоханес Маурер, Зоран Хрустић, потпредседник за Cloud, IBM CEE, Јелена Скалец, ИБМ Хрватска, и Ласло Боа, ИБМ Мађарска.

О аутору

Станко Стојиљковић

Оставите коментар