ТЕСЛИАНУМ

ЗЕМЉА НИЈЕ ПЛАНЕТА

Никола Тесла (Википедија)

Није предмет и зато нема ивицу. Сунце и Месец се напајају бежично преко електромагнетног поља. Ово поље држи небеске сфере путем електромагнетне левитације.

Земља је поље, није планета. Није предмет и зато нема ивицу. Земља би се лакше дефинисала као системско окружење, навео је научник Никола Тесла у овиру динамичке теорије гравитације… Земља је такође машина. Сунце и Месец се напајају бежично преко електромагнетног поља. Ово поље држи небеске сфере путем електромагнетне левитације.

Она побија гравитацију, јер једина сила којој се треба супротставити је електромагнетна сила, а не гравитација. Звезде су прикачене на своду…

Овако је Никола Тесла дефинисао Земљу и гравитацију у оквиру своје динамичке теорије гравитације.

У документима навео да етар испуњава
свемир, да се он креће брзином сличном
брзини светлости, да материја прелази
у етар када нестану сила и кретање и да
човек може да искористи ове процесе.

Вилијам Р. Лајн у својој књизи „Окултна етарска физика” навео да је Тесла за конференцију из 1938. године припремао предавање о тој теорији која се базира на тези да постоји поље силе које утиче на кретање тела у свемиру, а које емитује енергију у квантима.

Вилијам Лајн (Википедија)

Тесла је у документима навео да етар испуњава свемир, да се он креће брзином сличном брзини светлости, да материја прелази у етар када нестану сила и кретање и да човек може да искористи ове процесе како би:

— створио материју из етра

— променио величину Земље

— контролисао годишња доба (временске прилике)

— водио Земљу кроз универзум попут свемирског брода

— стварао нова сунца, звезде, топлоту и светлост сударањем планета

— развио живот

Тесла је заправо говорио о неограниченој енергији, бесплатној енергији која би дошла директно из околине.

Сва његова невероватна открића везана за бесплатну енергију мистериозно су завршила у поседу власти, која је онемогућила да ти документи доспеју у јавност.

(Спутњик Србија)

О аутору

Станко Стојиљковић

2 коментара

  • Ne mogu da verujem da posle 40 tak godina ponovo listam Galaksiju.Časopis koji me je opčinjavao u mladosti o dogadjajima u svemiru naučnim elaboratima ,a sve to pisano rečnikom jednostavnim koji je bio zamišljen da popularizuje nauku.Medjutim prošlo je mnogo vremena pa se i mnogo toga izmenilo u tumačenju svemira i dogadjaj u njemu.Teorije koje su se nekad uzimale zdravo za gotovo ponovo se preispituju,a ima i ozbiljnih sumnji u istinitost istih.Primera radi heliocentrični sistem,oblik” planete”zemlje putovanje na mesec ,teorija velikog praska itd.Posebno mi je drago što ste istaklli ovaj gore tekst o Teslinom razmišljanju koji itekako ima smisla.U nadi da će te i dalje obijavljivati mnogo interesantnih tekstova primite pozdrav.

  • Divan komentar.Isto i meni nedostaje galaksija koja je itekako oplemenila moje detinsto i omogucila mi da mastam i da se ne mirim sa ogranicenjima u nauci.

Оставите коментар