MEĐU IZMEĐU

ŽOZE MURINJO U NORDEUSU

178 pregleda

Kompanija Nordeus je objavila produžetak dugoročnog ugovora sa jednim od najuspešnijih fudbalskih menadžera Žoze Murinjom, koji je potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Top Elevenom, najuspešnijom mobilnom sportskom igrom na svetu.

 „Kada sam bio mali, svi su želeli da budu fudbaleri, ne menadžeri. Sada, srećem puno ljudi koji žele da budu menadžeri, a igre poput Top Elevena imaju odgovornost da pruže deci šansu da budu menadžeri svakog dana”, izjavio je Žoze Murinjo. „Oni uče i uživaju igrajući, a na taj način mogu lakše da nauče i posao fudbalskog menadžera bez potrebe da budu igrači… baš kao i ja.”

„Kroz menadžersku karijeru Žoze je dokazao da je pobednik, sa osvojenih čak 25 trofeja”, izjavio je Lucijan Kotreanti, fudbal marketing menadžer u Nordeusu. „On je jedan od najboljih menadžera na svetu i logičan izbor za nas kao lice Top Elevena”. Vest o produžetku saradnje stiže istovremeno sa najnovijim Top Elevenom 2020 i velikim promenama u Youth Academy koje daju igračima više uticaja nad razvojem budućih zvezdi. Jedan od najvećih zahteva zajednice je bio da novi Youth Academy menadžerima da više slobode i kontrole nad razvojem i integracijom mladih igrača u prvi tim.

(PC press)

O autoru

Stanko Stojiljković

Ostavite komentar