МЕЂУ ИЗМЕЂУ

ЖОЗЕ МУРИЊО У НОРДЕУСУ

Жозе Мурињо (Top Eleven)

Kомпанија Нордеус је објавила продужетак дугорочног уговора са једним од најуспешнијих фудбалских менаџера Жозе Мурињом, који је потписао нови двогодишњи уговор са Топ Елевеном, најуспешнијом мобилном спортском игром на свету.

 „Kада сам био мали, сви су желели да буду фудбалери, не менаџери. Сада, срећем пуно људи који желе да буду менаџери, а игре попут Топ Елевена имају одговорност да пруже деци шансу да буду менаџери сваког дана”, изјавио је Жозе Мурињо. „Они уче и уживају играјући, а на тај начин могу лакше да науче и посао фудбалског менаџера без потребе да буду играчи… баш као и ја.”

„Kроз менаџерску каријеру Жозе је доказао да је победник, са освојених чак 25 трофеја”, изјавио је Луцијан Kотреанти, фудбал маркетинг менаџер у Нордеусу. „Он је један од најбољих менаџера на свету и логичан избор за нас као лице Топ Елевена”. Вест о продужетку сарадње стиже истовремено са најновијим Топ Елевеном 2020 и великим променама у Youth Academy које дају играчима више утицаја над развојем будућих звезди. Један од највећих захтева заједнице је био да нови Yоuth Academy менаџерима да више слободе и контроле над развојем и интеграцијом младих играча у први тим.

(PC press)

О аутору

Станко Стојиљковић

Оставите коментар