ТАКНУТО ЋАКНУТО

ПИЈЕ КРВ КАО ДА ЈЕ ВАМПИР

Instagram

Лилит Вампир (27) из Лондона тврди да је вампир стар 600 година, те да избегава сунчеву светлос и пије крв.

Због необичног начина живота скупила је више од 150.000 пратилаца на Инстаграму. Иако има сасвим обичан посао, Лилит се посветила томе да живи вампирским” животом, односно придржава се одређених правила понашања, те избегава директно сунце и сунчеву светлост и тврди да највише енергије има током ноћи. Њена очараност вампирима започела је још док је била девојчица, па је почела да гледа филмове и чита књиге о вампирима.

„Прво сам упознала овакав живот када сам погледала Дракулу и тада су ме очарала ова мистична бића. Волела сам све што је било повезано с вампирима, а то ми је помогла да пронађем и друге људе попут себе.. Најбоље се осећам у сумрак”, испричала је она, преноси ladbible.com. Верује да је вампир постала с 18 година, али тада то још није у потпуности знала. Сада је схватила свој стварни” живот и почела у складу с њим и да се понаша. Она не изгледа само као вампир из разних књига и филмова, већ је признала да пије људску крв. Открива како крв добије од особе која размишља исто као и она те да та особа никада није у опасности као у филмовима.

„Први пут сам људску крв пробала из знатижеље. Имала је укус гвожђа, попут бакра. Али укус је различит код сваког. Направимо рез на неприметном делу тела и отуда добијамо крв. То су углавном моји пријатељи или људи које сам упознала кроз свој животни стил. Не треба ми велика количина крви, све је заправо у самом чину, врло је интимно”, наводи Лилит. Ова девојка верује да заправо има 600 година, а тврди и да осећа велику повезаност с прошлошћу.

(Извор Б92)

О аутору

Stanko

1 коментар

Оставите коментар