TAKNUTO ĆAKNUTO

PODVODNI ZID OKO ZEMLJE!

3.789 pregleda
Ilustracija

Misteriozni video objavljen na Jutjubu kazuje da postoji gigantski zid smešten ispod Zemljinih okeana, koji se proteže celom planetom. Pronašao ga je kanal pod nazivom Arab Flat Earth, koji navodi da se zid prostire na desetine hiljada kilometara ispod okeana.Prethodno su zaljubljenici u NLO i teoretičari zavera našli brojne neobjašnjive pojave na -u – od piramida do misterioznih kula, petroglifa, čak i potopljenih gradova, što je oslobodilo maštu ljudi širom sveta.

Nedavno je u blizini obale Meksika – na koordinatama 12° 8’1.5“N, 119° 35’26.4“W izvesni tragač našao gigantsku podvodnu piramidu. Nekoliko meseci ranije maloletnik je, koristeći Google Earth „otkrio” ono što nazivaju jednim od najvećih i najmanje poznatih drevnih gradova koji pripada Maja civilizaciji. Godine 2012. Amerikanka Anđela Mikol je koristeći satelitske snimke uočila „piramide veće od onih u Gizi”.

Zid koji pokriva celu Zemlju? Mnogo togamože biti umešano: osvetljenje, tačka posmatranja, referenca i mnoge drugo.Jedan od najverovatnijih razloga mogla bi biti promena pozadine između dve slike istog neprekidnog prednjeg plana. Uostalom, pogledajte sami video-zapis: https://www.youtube.com/watch?v=PzcSQmJvzqw

(Webtribune)

O autoru

administrator

Ostavite komentar